top of page

 

Patricia heeft onze zoon geboren zien worden en heeft daar hele dierbare foto’s en films van gemaakt. Daarna begon een heerlijke kraamweek waarin Patricia ons heel veel vertrouwen heeft gegeven dat het echt helemaal goed gaat met onze zoon en met bijvoorbeeld de borstvoeding. Ze past zich aan aan je wensen maar kan ook wel duidelijk haar professionele mening ergens over geven.

De kraamweek na de geboorte van onze 3e zoon is erg fijn en rustig verlopen door de hulp van Patricia! Ze bracht gezelligheid en veel ervaring en tips met zich mee. Jammer dat we haar pas bij ons 3e kindje hebben leren kennen, maar zelfs nog nieuwe dingen geleerd, bijvoorbeeld bij de borstvoeding. Patricia is erg betrokken en persoonlijk en houd een kort lijntje tijdens de week en daarna, wat super fijn is! Ook voor de grote broers was ze er, lekker kleuren en kletsen. Helaas ging onze verwarming kapot, en had Patricia voor ons een heerlijke wollen (slaap)cocon voor de kleine te leen, wat sliep hij daar heerlijk in! Ook de was en andere dingen in huis hield ze super bij. Ze stuurde papa en mama ook verplicht naar bed om te rusten, dat hadden we nodig, iemand die op een prettige manier mee denkt. Lieve Patricia, bedankt voor alles! De jongens vragen nog wel eens naar je, je bent altijd welkom! Liefs van, Fabian, Hanneke, Julian, Levin en Novan.

Patricia heeft er voor gezorgd dat we enorm van onze kraamtijd hebben kunnen genieten ondanks de heftige bevalling. Ze ondersteunt op zowel mentaal als fysiek vlak en kijkt echt naar wat je nodig hebt. Ze is flexibel en denkt goed met je mee. Ze gaf ons goede tips en begeleidde ons stap voor stap. Dankzij Patricia hebben we steeds meer vertrouwen gekregen en heeft onze zoon een hele goed start gehad!!

Wij hebben Patricia als een hele fijne en petitie kraamhulp ervaren. Haar coachende rol maakte dat wij zelf dingen moesten leren en aanvoelen wat ons al heel snel het vertrouwen gaf dat het ons lukte. Patricia voelde ons goed aan en was er op de juiste momenten voor ons om ons gerust te stellen of juist voor een grapje. Ze heeft de tijd genomen om informatie met ons te delen en vertelde elke dag weer wat nieuws. Zo kwam het bij ons niet als een grote informatie stroom binnen.

Erg tevreden over de zorg. Patricia is een open, betrokken, zorgzame, eerlijke, flexibele, professionele vakvrouw waar we veel van hebben mogen leren. Ze heeft ons zelfvertrouwen gegeven in de zorg voor onze dochter. Ook wist ze precies aan te voelen wanneer het fijn was om een momentje voor ons als gezin te hebben. Patricia is graag bezig en zorgde ervoor dat het huishouden bijgehouden werd, ook erg fijn in zo'n eerste week met een newborn! Wij zouden Patricia als kraamhulp zeker terug willen, mocht ons een tweede kindje in de toekomst gegund zijn.

 

 

Pink&Blue kraamhulp heeft ons op een hele prettige manier geholpen en begeleid met onze lieve kleine zoon. Door haar coachende werkwijze heeft ze ons in korte tijd veel zelfvertrouwen gegeven dat wij goede zorg kunnen bieden voor onze zoon. Daarnaast begeleidt Pink&Blue kraamhulp ons heel fijn voor de borstvoeding. We kunnen altijd terecht bij haar voor onze vragen, dat geeft ons een fijn gevoel. De kraamhulp helpt ons relativeren en geeft ons weer het vertrouwen.

Ze had gelukkig nog een plekje begin augustus toen we een kraamhulp zochten. En wat zijn we blij met haar geweest! Voorafgaand een kennismaking via beeldbellen en vlak voor de geboorte nog een ontmoeting thuis om een goede voorbereiding en afstemming te kunnen realiseren, heel prettig. Met haar ook de geboorte wensen doorgenomen en daar heeft ze ons aan kunnen herinneren wat heel prettig was op het moment dat ik het zelf niet helemaal meer wist, nogmaals dank daarvoor. Ze heeft ook prachtige foto's gemaakt. De dagen dat ze er was, was zij flexibel als we graag hadden dat ze wat vroeger kwam bijvoorbeeld. Ze was er altijd op tijd wat heel fijn is na een vermoeiende nacht bijvoorbeeld. Mijn man had nog nooit een luier verschoond en heeft dit en veel andere tips van haar opgestoken. Voor mij hielpen alle tips en tops rondom de borstvoeding mij ontzettend. Wij zouden haar aan iedereen aanraden en haar bij een volgend kindje zeker opnieuw vragen!

Wij konden geen betere kraamzorg wensen! Pink&Blue paste perfect bij ons en wat zijn we blij dat ze ons uit de brand heeft geholpen. We kregen namelijk geen contact meer met het kraambureau waar we ons hadden ingeschreven. Door Pink&Blue was de kraamweek de mooiste en bijzonderste tijd van ons leven. Ze helpt je echt met alles waar je het nodig hebt, tijdens maar ook na de kraamweek. Hierdoor zitten we nog steeds op een roze wolk. Wij weten wie we meteen bellen mochten we een tweede krijgen!

3 keer! Hebben we gebruik gemaakt van de kraamzorg van Pink & Blue en uiteraard kunnen we dit dan ook ten zeerste aanbevelen. Een tien lijkt misschien overdreven, maar er is niks wat je meer kan wensen in de kraamtijd qua kraamhulp. Kundig, betrokken, meedenken/advies en vooral een heel goed vertrouwd gevoel. De kans op een vierde is zeer klein, maar mocht het ooit zover komen dan hoeven we over 1 ding niet na te denken en dat is de kraamhulp.

Voor de tweede keer mogen genieten van haar werkzaamheden. Ze is een lieve, kundige en geduldige kraamverzorgster. Ze voelt perfect aan waar er behoefte aan is, en past zich hier op aan. Staat altijd open voor vragen. Wij zijn weer super blij geweest met haar!

Eigenlijk behoeft mijn review geen uitleg meer, gezien alle eerdere reviews. Maar wat had ik de zorg van Pink & Blue graag gewild bij mijn eerste twee kids. Dan had ik veel meer op mijn gevoel af kunnen gaan in plaats van alle opgelegde regeltjes op te moeten volgen. Er wordt onwijs met je meegedacht, er wordt gelachen en gezorgd voor iedereen. Het is bijna jammer dat er geen vierde meer bij ons gaat komen, maar dan weet ik je te vinden!

Voor de tweede keer een Super fijne kraamtijd gehad. Bedankt!

De kraamverzorgster heeft ons een onvergetelijke week gegeven. Ze heeft geduld, en is ontzettend lief en zorgzaam. Wij hebben in deze week onwijs veel geleerd van haar. De kraamverzorgster beschikt over een ruime service, en kennis in haar vak. Wij hebben niet alleen veel aan haar gehad in de kraamweek maar ook in de weken erna konden wij haar altijd benaderen met vragen. Bij een 2e kindje hoeven we geen seconde na te denken over wie wij als kraamzorg vragen.

Hele fijne kraamverzorgende. Ondanks dat het ons tweede kindje was, hebben we nog van alles geleerd. Vooral de relaxte houding van de kraamverzorgende heeft ons veel ontspanning en vertrouwen gegeven.

Fijne kraamzorg, De kraamhulp is erg lief en behulpzaam, ze heeft ons veel tips en tricks geleerd en was erg rustig. Had ik wel nodig!

De kraamverzorgster heeft veel kennis, ook over borstvoeding. Op deze manier gaf zij mij veel vertrouwen en zit ik goed in mijn vel! In de kraamweek zorgde ze er voor dat ik genoeg rustte. Ze sprak me erop aan als ik dit niet deed. Precies wat ik nodig had! Extra pluspunt: Ze is altijd bereikbaar. Ook na de kraamweek. Voor vragen en onzekerheden konden we altijd bij haar terecht. Ook in de avond als haar werkdag er al op zat. Wat mijn partner en ik erg konden waarderen was het feit dat ze zich niet altijd aan de strakke regels hield, maar keek naar de situatie en wat bij ons past. Hierdoor voelt alles natuurlijk wat we nu doen. Erg tevreden zijn we en raden haar dan ook zeker aan!

Hele fijne kraamzorg gehad. Erg deskundig en fijn geholpen met borstvoeding. Heel relaxed en flexibel. Zeker nog eens welkom!

Ik ben zeer tevreden of de kraamhulp van pink & blue kraamzorg. Het was voor ons de derde baby en dus wisten we al veel. Toch hebben we nieuwe dingen bijgeleerd en was er ook oog voor de andere twee kindjes. Ze was heel zichtbaar voor het gezin en zocht echt naar manieren om ons van de juiste hulp te voorzien. In ons geval was dat het betrekken van de kindjes in de nieuwe gezinssituatie, verzorging van mij na de keizersnee door bijvoorbeeld lekker te koken of mij naar bed te sturen. Ook mijn man werd goed in de gaten gehouden, zodat hij zichzelf niet voorbij liep. Alles ging in overleg en we werden vrij gelaten het op onze manier te doen. Het was fijn en gezellig zonder dat ik het idee had dat ik heel de dag visite had die ik moest vermaken. Er heerste een veilig en fijn klimaat. We mochten lekker in onze bubbel genieten van de nieuwe baby.

We hebben ook bij ons tweede kindje gekozen voor pinkandblue kraamzorg. Uiteraard hebben we dat niet voor niets gedaan. Ze heeft ons voor de tweede keer geweldig ondersteund. We hadden een hele goede klik, wat fijn is als basis voor de kraamweek. Ze heeft enorm veel kennis, ook op het gebied van borstvoeding en geeft goede adviezen waar je echt iets aan hebt!

We zijn echt heel goed begeleid tijdens ons eerste en tweede kraambed. Ze kijkt echt naar mijn behoefte waardoor je de rust krijgt die je verdiend in je kraambed. Door haar zelfverzekerdheid en kennis kreeg ik ook het zelfvertrouwen. Daarnaast is ze heel kundig als borstvoedingscoach waardoor de borstvoeding twee keer super goed gelukt is met allen tools en tips.

bottom of page